Onze Missie

Shutterstock 76155490

Spruyt hillen gelooft dat gezamenlijke innovatie de enige weg vooruit is in de farmaceutische markt.
In nauwe samenwerking helpen wij farmaceutische en medische professionals en organisaties om altijd voorbereid te zijn op elke volgende stap.
Door de juiste, unieke mix van producten, diensten en concepten voor iedere specifieke doelgroep en behoefte.

Wij zullen ons continu inspannen om op een professionele, enthousiaste en SLIMME manier SAMEN met u als ziekenhuisapotheker VERDER te komen.

Blauw Shutterstock 43640263Maatwerk is onze passie

Spruyt hillen is de aangewezen partner voor de ziekenhuisapotheek. Of u nu nog zelf geneesmiddelen bereidt of uw eigen bereidingen uitbesteedt, wij denken graag met u mee!

Met ons unieke assortiment kwaliteitsproducten, permanente innovatie en gunstige prijsstelling streven wij naar kostenbeheersing en een optimaal rendement in de ziekenhuisapotheek. Daarnaast ondersteunen wij u graag om ervoor te zorgen dat u de zo noodzakelijke zorg op maat in het ziekenhuis kunt blijven leveren en om te allen tijde de medicatieveiligheid te kunnen garanderen.

Medicatieveiligheid is een thema wat niet meer weg te denken valt in de ziekenhuisapotheek en daarmee is het ook voor ons een belangrijk thema geworden. Gebruik van bedside scanning en automatisch uitvullen van geneesmiddelen in deelverpakkingen (EAV) zijn onderwerpen waar wij ook graag met u over van gedachte wisselen!

Shutterstock 11597569Partnerschap

Gezamenlijke innovatie stroomt door onze aderen.

Uiteraard zijn de BUFA grondstoffen en de kant en klaar tubes in doosje al jaar en dag zeer gewaardeerde producten van Spruyt hillen. De afgelopen jaren is dat uitgebreid met onze geneesmiddelen van GMP Apotheek de Collegiale Bereiding en onze snel te leveren Ad hoc bereidingen. Daarnaast vallen ook de verpakkingsmaterialen van Spruyt hillen niet meer weg te denken uit de ziekenhuisapotheek. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden en vernieuwen van ons GMP pakket.

Al 115 jaar zijn wij uw partner en leveren wij goede en betrouwbare producten. Continu spannen wij ons met veel plezier samen met u in om ons productenpakket op de juiste manier uit te breiden maar het draait bij ons niet alleen om producten maar veel belangrijker, het draait om u!

Recent hebben wij een geaccrediteerd symposium voor ziekenhuisapothekers georganiseerd met als thema: “Toedieningsregistratie en EAG”. Vooraanstaande sprekers en “ervaringsdeskundigen” op het gebied van medicatieveiligheid hebben daar een update gegeven over dit onderwerp.

Dat verstaan wij onder partnerschap en ook op die manier willen wij SAMEN met u op een SLIMME manier VERDER.

Kalender

06-12-2014

test kalender item

verjaardag van ...

Tweets
Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results